”Areco Metals ambition har alltid varit att bli
en totalleverantör av stålprodukter och idag är vi det!”

Lagerkapacitet på 40 000 ton

Vi lagerhåller varmgalvaniserade, aluzinkbelagda och lackerade coils främst för byggnadsindustrin. Produkterna används b.la. vid profilering samt vid produktion av korrugerade tak-, och fasadprofiler, lättbalk, sandwichpaneler, takavvattning och olika tillbehör. Vi erbjuder tunnplåt i många olika dimensioner och kulörer.

Produkterna importeras från några av världens främsta stålverk till ett 15 000 kvm stort lager i Helsingborgs hamn. Lagret har en kapacitet på över 40 000 ton och Areco kan därför garantera leveranser med kort varsel. Leveranser av coils skickas inom 24 timmar efter beställning.

Ett av våra ledord är ”flexibilitet” och vi försöker kontinuerligt att hitta de bästa kvalitativa lösningarna för våra kunder. Målet är att växa med kunden, inte enbart vad gäller kvalitet och pris, utan även genom klimatsmarta logistiklösningar. Som ett resultat av den långa erfarenheten och de stora volymer som köps in kan företaget erbjuda hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser till kunderna. Areco Metals lagerhåller och distribuerar även sekunda plåt.